Avtalskund profilering gäst
Visa Mastercard KLARNA PAYSON UPS SCHENKER

Tryck och brodyr Transide AB

För att ge våra kunder den bästa kvaliten på av profilering av produkter har vi ingått ett givande samarbete med Transide AB i Göteborg. Transide omesörjer all tryck, brodyr märkning m.m. Våra kunder ingår avtal med Transide angående märking av kläder. Detta ligger utanför Protect24.se.
Vi förmedlar kontakten, all avtal, priser m.m. ingår kunden med Transide AB.

Transide AB erbjuder

Transide erbjuder till sina kunder Transefer Tryck, Brodyr, Screen tryck, Logo Band, Profilering på hårda produkter m.m.

Priser

Då det skulle bli för omfattande prislistor då alla märken är olika stora, består av olika färger, material och metoder så ber vi att ni tar kontakt med oss för att få en riktigt Offert. Här nedan kan ni se prisexempel på enfärgade Transfer märken, antal, placering och storlek. Vid frågor vänligen kontakta Ingemar Kristainsson på ingemar@transide.se eller på 0736 30 33 69

Priser enfärgade märken Transide AB
  1-50st 51-100 st 101-200 st
Brösttryck max 10cm 13,00kr 11,70kr 10,40kr
Bentryck på låret, max 20 cm 18,00kr 16,20kr 14,40kr
Rygg eller bentryck max 30 cm 25,00kr 22,50kr 20,00kr
Schablonkostnad 150 kr (engångskostnad)
Applicering 13kr/tryck
Vid frågor vänligen kontakta Ingermar Kristiansson på ingemar@transide.se eller på 0736 30 33 69
Moms tillkommer på alla priser

Transfer tryck

Transfer tryck används framförallt när det är ett mindre antal plagg som ska tryckas eller när man vill ha en flexibilitet och kunna märka upp kläder löpande och styckvis. Med transfer tekniken så för trycker man det aktuella motivet, logon etc på en bärare som sedan appliceras genom att värmas på plagget. På så sätt blir det ett hållbart och tåligt tryck på profilkläder eller arbetsplagget som fungerar för även de tuffaste sammanhangen. Till exempel så används denna tryckmetod ofta för arbetskläder och profilplagg till hantverksföretag, bilverkstäder etc där slitage tålighet är viktig tillsammans med en flexibilitet att kunna trycka upp enstaka plagg löpande..

Screentryck

Screentryck är den vanligaste förekommande trycktekniken idag och används på de flesta överdelsplagg, såsom t-shirts, sweatshirts, huvtröjor mm. Du får med screentryck ett mycket slitstarkt och i plagget integrerat tryck som både har hög slitage tålighet och hög tvättbarhet. I princip ett tryck med samma livslängd som själva plagget och dessutom till en mycket bra kostnad.

Du kan med textilt screentryck till exempel återge små detaljer i motiven och använda vilken Pantone PMS-färg du vill i ditt motiv. Vi kan trycka upp till 12 sk platta färger i ett och samma motiv. Även så kallat CMYK tryck där man gör ett rastrerat 4-färgstryck och på så sätt återger de aktuella färgerna är möjligt i screentryck. Man kan även välja tilläggs egenskaper i trycket så som blankt guld eller silver, metallic eller glitter, flouriserande eller  svälltryck, vintageslitning mm. Fråga oss gärna om du är osäker på vad som kan göras med ditt motiv.

Med screentryckta t-shirts, sweatshirts, huvtröjor etc så får du alltid ett mycket hållbart och högkvalitativt tryck av det aktuella motivet.

Brodyr

Brodyr används främst som en mer exklusiv hållbar märkning och applicering på framförallt lite dyrare plagg i bra och kraftigare kvaliteter.
Brodyr är även bra på plagg där ytan är strukturerad eller väldigt mjuk till exempel som på fleecekläder, stickade tröjor eller tjocka och quiltade jackor. Men det är även vanligt förekommande på kepsar, väskor, skjortor eller piketröjor där man vill få till en lite mer exklusiv märkning.

Brodering görs av trådar som finns i principalla Pantone färgskalans färger.
Till varje motiv görs en programmering, ett så kallat brodyrkort, som sedan sparas av oss och sen kan återanvändas för märkning av även framtida profilkläder.
Även när det gäller brodering så finns det en mängd variationer att välja mellan.

Att brodera är även det mycket hållbart och tål hårda tvättar och slitage. Det har i princip samma livslängd som plagget det är applicerat på.