Avtalskund profilering gäst
Visa Mastercard KLARNA PAYSON UPS SCHENKER

Om oss

Med arbetskläder och skyddsutrustning ifrån över 40 varumärken hoppas vi på protect24 att kunna uppmuntra våra kunder till att våga välja skyddskläder efter sin egen stil och behov. Protect24.se ägs av en koncern som startades 2005 av Remi Kornela med helentreprenad i samabeten NCC, SKANSKA, Otto Magnusson mfl Under den tiden såg man det stora behovet på ett modernt sätt att sälja arbetskläder och handskar av högsta kvalité och kända märken. Många företag har stora problem med leveranser och även spårbarhet.

Då utbudet många gånger är begränsad så tog man beslutet att starta en modern E-handel med fokus på tydlighet, stora bilder och snabbhet. Målet är att inbjuda både företag och privatpersoner till att vara första valet av leverantör av arbetskläder, skyddsprodukter, skyddskor, handskar och första hjälpen.

Vårt mål är att Protect24.se blir snabbt upptäckta av skyddsmedvetna kunder och därefter utveckla både vårt sortiment och E-handel snabbt och modernt. Det viktigaste för protect24 är just kunderna, och att alla kunder ska vara nöjda med de arbetskläder och utrustning som vi levererar. Skulle man få hem varor som man inte är 100% nöjd med så erbjuder vi självklart både fria returer och fria byten.

Vårt viktigaste uppdrag, som är att alltid stå för snabba leveranser med service utöver det vanliga. Vår vision är att protect24.se ska vara den största skyddsleverantören i Norden av arbetskläder, arbetsskor och skyddshandskar.

Telefonnr: 08-22 99 20
Mobilnr: 070-810 84 27
E-post: info@protect24.se
SMS: 070-810 84 27
Skype Chatt: protect24.se
Post: Vemico proect24.se
Ripavägen 22
270 31 Äsperöd